Duik in unieke woonstijlen en opties voor je interieur

Met een goede inrichting zorg je voor een aangename leefomgeving. Zo nu en dan is het niet vanzelfsprekend om een inrichting samen te stellen. We helpen je graag een eindje op weg. Het kan bevorderlijk zijn om te beginnen bij het kiezen van een woonstijl. Woonstijlen kunnen erg afwijken van elkaar. Uitzoeken wat wat je het fijnst vindt en wat het beste bij je past is een goed vertrekpunt. Daarna kun je op zoek gaan naar de juiste benodigdheden om je inrichting verder af te maken. Doe hieronder meer inspiratie op.

Maak van jouw huis een toffe plek

Er zijn een hele boel woonstijlen tof, van klassiek tot aan Scandinavisch. De juiste keuze maken is niet altijd eenvoudig, op momenten kan je zoek raken in de vele opties. We nemen je mee in een aantal van onze favoriete woonstijlen om je meer inzicht te geven. Allereerst de basic woonstijl – die zich kenmerkt door frisse vormen – heel tof. Daarnaast heeft de design woonstijl een moderne uitstraling, wat ook heel goed kan passen. Tot slot is een klassieke woonstijl leuk als je van donkere stijlen houdt. Deze drie woonstijlen kunnen de inrichting van je huis heel tof maken. Wanneer je een woonstijl hebt kunnen kiezen, is het tijd om er verder mee bezig te gaan. Ga op zoek naar de mooiste spullen die leuk staan in jouw gekozen woonstijl.

Je kunt ook specifieke ruimtes een unieke stijl of functie geven. Een populaire stijl voor een kelder, zolder of andere overgebleven ruimte is om er een mancave van te maken. Een mancave is een plek waarin de man zich, al dan niet met wat vrienden, kan terugtrekken en genieten. Bij een mancave horen een aantal specifieke mancave spullen, zoals vaak een spelcomputer en toffe verlichting.

Verlichting in de keuken

Om welke reden is het van belang om sfeervolle verlichting boven de eettafel te hebben hangen? Eén woord: sfeer. Wat is nu een eethoek zonder licht? Zeker nabij de tafel moet voldoende verlichting geplaatst zijn. Dit is per slot van rekening de plek waar we lekker lang tafelen, studeren en/of werken en aangename avonden met vrienden beleven. Ga je verlichting shoppen? Denk dan na over de opstelling, het soort verlichting en de hoeveelheid licht. Weet je niet helemaal zeker welk licht het beste boven jouw dinertafel past? Vraag dan altijd advies bij een winkel.

Vintage en Retro – De optimale interieurcombinatie.

Een grootse combinatie: Vintage en Retro. Ben jij fan van een stijlvolle en warme styling? Dan is de stijlcombinatie retro en vintage écht iets voor jou. Retro bestempelt zich door de plezierige kleuren en de unieke ontwerpen. Het onderwerp Vintage is er een met veel moed. Het kan heel fleurig zijn, maar dit hoeft niet. Wel zijn er typerende kleuren die Vintage omschrijven, namelijk: groen, donkergrijs en okergeel. Kijk op https://fanvanwonen.nl/ voor meer leuke ideeën en tips over mooi en gezellig wonen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *