Splendid Plisséhordeur

Welke soorten hordeuren beschermen tegen insecten?

Deze hordeuren houden insecten optimaal buiten

Met een hordeur heb je het vooral in de zomer een stuk aangenamer in de slaapkamer. Je kunt lekker het raam openzetten zonder last te hebben van muggen of andere insecten die naar binnen komen. Een hordeur is ook wel een stuk gaas dat tussen het frame van een deur gespannen is. Dit kan een schuifpui, openslaande deur, draaideur of een dubbele deur zijn. Een hordeur op maat houdt ook pollen tegen, wat dus ideaal is voor mensen met hooikoorts. Naast een hordeur op maat laat maken, heb je de keuze uit verschillende soorten hordeuren.

Uit deze hordeuren kun je kiezen

Er zijn diverse soorten hordeuren verkrijgbaar: de rolhordeur, de lamellenhordeur, de plissé hordeur en de scharnierende hordeur. Een rolhordeur rolt het gaas op als je hem opent, waarna je het gaas ook weer achter je dicht kunt schuiven. De lamellenhordeur lijkt ook wel op een gordijn. Je kunt er eenvoudig in en uit lopen. Ook heb je de scharnierende hordeur. Deze vaste hordeur dient als een soort extra deur die je normaal op en dicht kunt doen. Verder is er nog de plissé hordeur. Deze hordeuren vouwen zichzelf op en ontvouwen zichzelf ook weer.

Wat is de meest geschikte hordeur?

Wat is dan de meest geschikte hordeur voor jouw situatie? Dit hangt geheel af van wat je eigen voorkeur zijn en wat je levensstijl is. Heb je bijvoorbeeld een grote deuropening, dan is een rolhordeur zeer geschikt. Mochten je kleine kinderen en/of huisdieren hebben, dan kun je het beste kiezen voor een lamellenhordeur. Hier lopen ze eenvoudig doorheen. Let wel op dat er hierdoor soms toch nog insecten kunnen binnenkomen. Wil je een wat meer moderne optie, dan kun je het beste voor de plissé hordeur gaan. Wil je een hor in een openslaande deur plaatsen? Ga dan voor een scharnierende hordeur. Bekijk eens het aanbod van Instyle Decoration, zodat je snel een hordeur vindt die geheel aan jouw wensen voldoet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *