Goedkope landelijke keuken? Wij hebben een aantal handige tips voor je!

Je hebt besloten dat je een nieuwe keuken gaat kopen en je hebt jouw oog laten vallen op de landelijke keuken. Van alle stijlen die er zijn vind je de landelijke keuken het mooist, maar je komt ook tot de ontdekking dat landelijke keukens in de regel niet de goedkoopste zijn. Landelijke keukens bestaan voor een groot deel uit natuurlijke producten, zoals hout en dat zorgt vaak voor een pittig prijskaartje. Toch kun je goedkope landelijke keukens kopen. Zonder dat je in hoeft te leveren op de uitstraling, de kwaliteit en de functionaliteit van de keuken. In onze blog geven wij een paar handige tips voor hoe je het beste een goedkope landelijke keuken kunt kopen!

Houten keukenkastjes zijn prijzig

Massief houten keukenkastjes zijn pittig in de prijs en de grote vraag is natuurlijk of het complete keukenkastje van massief hout moet zijn gemaakt. Waarom kies je niet voor een keukenkastje van MDF of spaanplaat? Dat is namelijk veel goedkoper en je ziet het verschil toch niet. De frontplaat kun je natuurlijk wel in de gewenste houtsoort en kleur bestellen en zo heb je toch de uitstraling die je wilt terwijl je een flinke euro hebt bespaard.

Hoe meer hout des te duurder de landelijke keuken wordt

Een landelijke keuken bevat doorgaans veel hout, maar zoals gezegd is hout niet het goedkoopste materiaal. Een goedkope landelijke keuken bevat in de regel veel minder hout dan een duurdere landelijke keuken. Je kunt de keuken wel een landelijke stijl geven door met veel houten accenten te werken. Bijvoorbeeld door deurgrepen van hout te plaatsen. Deurgrepen van hout zijn ook robuust en passen uitstekend in een landelijke keuken. En je zou bijvoorbeeld ook voor een achterwand van houtlook tegels kunnen kiezen.

Landelijk keukenblad van fineer

Fineer is bij uitstek de beste keuze voor een goedkope landelijke keuken. Die doorgaans een keukenblad van natuurproducten, zoals composiet of graniet bevatten. Het is dan ook jammer dat deze natuurproducten enorm prijzig zijn. Door te kiezen voor een keukenblad met een fineer afwerking kun je de kosten van een nieuwe keuken behoorlijk drukken. Terwijl deze kwalitatief goed is en ook net zo stijlvol is als bijvoorbeeld een aanrechtblad van een natuurproduct.

Goedkope landelijke keukens bij Keukendepot

Bij Keukendepot vind je een groot assortiment in betaalbare keukens. Daaronder valt ook de goedkope landelijke keuken die je in verschillende vormen kunt aanschaffen. Van de rechte landelijke keuken tot aan de populaire hoekkeuken en van een mooie eilandkeuken tot aan een U-vormige keuken! Keukendepot zet zich al jaren in om klanten te voorzien van mooie keukens tegen de beste prijzen. Wij hebben niet alleen een groot assortiment, maar door onze expertise zijn wij ook in staat om keukens goedkoop in te kopen en voor aantrekkelijke prijzen te verkopen.  Landelijke keukens zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar en je kunt via de website jouw droomkeuken naar eigen wens ontwerpen. Wil je liever advies en heb je hulp nodig om je keuken te bestellen? Neem dan contact met ons op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *