Zorgeloos wonen door uitbesteden VvE beheer

Het beheren van een VvE is ingewikkelder dan het lijkt. Binnen de taken van de Vereniging van Eigenaren valt o.a.: administratief beheer, onderhoud, financieel beheer en organisatorisch beheer. VvE in eigenbeheer vraagt dan ook veel tijd en de nodige kennis. Heeft jullie VvE niet genoeg tijd en kennis in huis om het beheer voor eigen rekening te nemen? In dat geval is extern VvE beheer een verstandige keuze. Het ingehuurde VvE beheer bedrijf neemt alle gewenste taken over. Op deze manier kunnen jullie ontspannen wonen.

De voordelen van een actieve Vereniging van Eigenaren

Het is van belang een actieve VvE te hebben, omdat dit zowel het woongenot als de waarde van het appartementencomplex verbetert. Een actieve Vereniging van Eigenaren is goed georganiseerd en komt tijdig in actie. Maar wat maakt een actieve VvE? Een actieve Vereniging van Eigenaren vergadert in elk geval jaarlijks. Verder zorgen zij dat het appartementencomplex

van uitstekend onderhoud wordt voorzien. Het is verder noodzakelijk dat er een meerjarenonderhoudsplan opgesteld is. Hierin staat wat het onderhoud gaat kosten en op welk moment dit plaatsvindt. Een inactieve VvE brengt verschillende nadelen met zich mee. Zo zijn rechten en plichten voor de leden niet duidelijk en blijft de veiligheid van het pand niet gewaarborgd.

Het beheer van de Vereniging van Eigenaren uitbesteden

Om te waken voor een actieve VvE, kun je ervoor kiezen voor VvE beheer uitbesteden. Dit kan het volledige beheer of een deel zijn. Wanneer je het beheer van de VvE uit handen geeft, helpt deze partij bij zowel begeleiding en advies als concrete uitvoering. Hieronder valt onder meer onderdelen als; bestuurlijk beheer, technisch beheer, administratie en het heractiveren van een VvE. Door het beheer van de VvE uit handen te geven aan een professionele partij kun je rekenen op uitstekende aansturing , begeleiding en advisering. En dat zorgt voor een prettige woonomgeving, het behoud van waarde voor het gebouw en zonder zorgen wonen. Meer info over het (deels) uitbesteden van VvE beheer? Kijk dan eens op www.asnvvebeheer.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *